Afspraak maken?

Afspraak maken?

Wil jij aan de slag met specifieke klachten? Of wil je weten wat je zelf kunt doen om de ‘flow & balans’ in je leven terug te krijgen? Bel of mail me dan gerust vrijblijvend voor meer informatie of maak direct een afspraak. De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. 

Flow & Balans
drs. Natascha van Gentevoort-van Woerkens
Tel. 06-50285751 –  natascha@flow-en-balans.nl  – www.flow-en-balans.nl

Praktijkruimte

Op dit moment houd ik hoofdzakelijk praktijk in mijn praktijkruimte aan huis op de Kranenburglaan 1, 2672 EC in Naaldwijk. Deze praktijkruimte bevindt zich op de begane grond. 

Een andere praktijkruimte waar ik af en toe werk, is op het Poeldijksepad 22 in Honselersdijk, waar tevens de prachtige tuin van ‘Puur Tuin Plezier’ gevestigd is. 

In de bijna 3000m2 grote tuin van Puur Tuin Plezier kun je volop genieten in een oase van rust, groen, vogels en waterdieren. Wil je voorafgaand aan of na afloop van een consult deze mooie tuin bezoeken, maak dan een afspraak via de  website: www.puurtuinplezier.com. Een aanrader!

Goede bereikbaarheid & vrij parkeren

De praktijk van Flow & Balans op de Kranenburglaan 1 in Naaldwijk is goed bereikbaar per fiets, auto of met het openbaar vervoer. Vanaf de bushalte ‘Pijle Tuinen’ in Naaldwijk is het ongeveer 10 minuten lopen naar de praktijk. 

In de directe omgeving van de praktijk is ook voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. 

Online sessie(s) mogelijk

Woon je op afstand en/of is het (tijdelijk) lastig om de praktijk fysiek te bezoeken? Dan kunnen we ook via Microsoft Teams of via Zoom een (of meerdere) sessie(s) met elkaar plannen. 

Dit soort sessies is vooral geschikt om de resultaten van een (bloed)onderzoek door te nemen of om enkele korte vragen met elkaar te bespreken.